Blog je winkel

Sinds kort bied ik een nieuwe dienst aan. Ik schrijf blogs en maak foto’s speciaal voor winkeliers met een bijzonder concept gebaseerd op een persoonlijke visie.

Kennismakingsgesprek

Tijdens onze eerste kennismaking is het vooral de bedoeling dat we van elkaar te weten komen wat we willen bereiken. We nemen de tijd om de je visie en drijfveren helder te krijgen. Waarom jij deze winkel hebt geopend, welke doelgroep je graag wilt bereiken en welke producten je onder de aandacht wil brengen.

Fotoshoot

Nadat we duidelijk voor ogen hebben wat we willen bereiken met de promotie van de winkel, maken een afspraak om foto’s te maken. Mocht het nodig zijn, dan kan ik ook materiaal meenemen voor de styling van de fotoshoot. Je kunt zelf aangeven waar je deze foto’s voor jou willen gebruiken. Mijn doel is om jouw winkel en/of specifieke producten zo goed mogelijk onder de aandacht te brengen.

De foto’s worden gebruikt voor het verhaal dat ik voor je schrijf. Ik probeer namelijk dat wat jij in de winkel hebt staan zo persoonlijk mogelijk onder aandacht te brengen bij de door jouw gewenste doelgroep. We kunnen samen overleggen op welke manier wij deze kunnen bereiken. Bijvoorbeeld via social media, websites, uitnodigingen en folders.

Voor meer informatie kan je contact met mij opnemen via info@charlottelugt.nl.

Duurzaam en eerlijk design helemaal HIP!

De laatste tijd valt me steeds meer op dat winkels bewust kiezen voor duurzame eerlijke producten terwijl het nog niet eens zo lang geleden was dat we diezelfde producten oubollig en een beetje muffig vonden. Het had het geitenwollensokken imago waar het maar moeilijk van af kwam. Vandaag is het juist bijna sexy om deze producten in je assortiment te hebben en wordt het door een breed publiek gewaardeerd. Waar komt deze omslag vandaan? Het lijkt me goed om dit eens onder de loep te nemen! In deze blog lees je over mijn ontmoeting met een aantal enthousiaste ondernemende winkeliers die deze duurzame, eerlijke producten in hun assortiment hebben opgenomen. Lees verder...