Aanschaf kunstwerk

Persoonlijk advies

Ben je in de stemming om een kunstwerk aan te schaffen? Dat is vaak een persoonlijk en intiem moment  waarbij het soms fijn is om heel specifiek afstemming te vinden tussen kunstwerk, de maker en jijzelf. Want wat maakt het nou eigenlijk dat een schilderij je zo raakt? Welke herinnering, ervaring of gevoel roept het op. En met welke intentie is het gemaakt.

Voordat je een schilderij gaat aanschaffen wil je weten of het past in de ruimte waar je het gedacht had. Tegen over je lievelingsstoel waarin je altijd zit te lezen. Om dan af en toe even op te kijken en weg te dromen in het net aangeschafte kunstwerk. Of boven een stoer houten eettafel. Heel vaak inspireert het om weer met van alles te gaan schuiven en iets nieuws te creeeren.

Het leuke van mijn werk is dat er veel in te ontdekken valt. Je kunt er als het ware in ronddwalen en je verwonderen. Minuscule details zijn verweven in een fijne transparante gelaagdheid. Terwijl de dynamiek van het grote vlak juist ruimte en vrijheid benadrukt.
Ik kom graag bij je langs om persoonlijk advies te geven over kleur, compositie, inrichting en stijl.

Oriënteren

Ik werk in een sfeervol, oud schoolgebouw in Varik. Een klein dorpje dat verscholen ligt in de Betuwe, ten midden van het poëtische landschap van de Waal. De gymzaal van dit schoolgebouw is mijn werkplaats, waar ik je van harte uitnodig om mijn werk te komen bekijken.

Wil je hier meer weten over de aanschaf of heb je andere vragen? Mail dan naar info@charlottelugt.nl, dan help ik je graag verder.